Řízky z tykve

40 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
510 kcal
Bílkoviny
7 g
Tuky
46 g
Sacharidy
18 g
Vláknina
1 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Tykve umyjeme, rozkrojíme napůl, vydlabeme vnitřek a nakrájíme na plátky. Dáme do mísy, osolíme a necháme asi 10 minut, aby se z nich dostala voda. Vyndáme je z mísy a utěrkou osušíme.
  • 2
    Do misky rozklepneme vejce, vlijeme pivo, mouku, opepříme a dobře promícháme. Každý plátek namočíme do těstíčka a smažíme na předem připravené pánvi v rozehřátém oleji z obou stran.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.