Rizoto čínské

30 min.
Čína

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
265 kcal
Bílkoviny
7 g
Tuky
9 g
Sacharidy
39 g
Vláknina
5 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Rozehřejeme olej ve velkém woku. Přidáme pokrájenou cibuli, pět čínských koření, rozetřený česnek a vše smažíme minutu. Přidáme pokrájenou klobásu, mrkev a zelenou papriku a vše zamícháme. Přidáme rizotovou rýži a minutu smažíme.
  • 2
    Přiléváme postupně zeleninový vývar a mícháme, dokud se tekutina zcela nevsákne a rýže nebude měkká.
  • 3
    Přidáme nakrájenou pažitku a poslední dávku vývaru.
  • 4
    Rizoto rozdělíme do misek a podáváme teplé.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.