Rizoto s hráškem a houbami

50 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
432 kcal
Bílkoviny
17 g
Tuky
9 g
Sacharidy
69 g
Vláknina
9 g
Cukr
6 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Slaninu nakrájíme na kostičky, rozškvaříme ji a zpěníme na ní jemně nakrájenou cibuli.
  • 2
    Přidáme hrášek, na plátky nakrájené houby a propláchnutou, okapanou rýži. Vše osmahneme, zalijeme vodou, osolíme a dusíme pod pokličkou na mírném ohni doměkka.
  • 3
    Hotové rizoto nakypříme vidličkou a při podávání posypeme každou porci nastrouhaným sýrem.
  • 4
    Podáváme se zeleninovým salátem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.