Rizoto s okouníkem mořským

60 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
550 kcal
Bílkoviny
29 g
Tuky
9 g
Sacharidy
84 g
Vláknina
8 g
Cukr
9 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Propláchnutou rýži uvaříme v osolené vodě a necháme okapat.
  • 2
    Oloupanou cibuli nakrájíme na kostičky, oloupaný celer a mrkev rozkrájíme na hrubo. Omytý pórek krájíme na kolečka. Zeleninu osmahneme na rozehřátém oleji, přilijeme vývar, víno a vaříme asi 10 minut na mírném ohni.
  • 3
    Porce ryby omyjeme, osušíme a nakrájíme na kostky. Pokapeme je citronovou šťávou, posypeme kořením na ryby, přidáme k zelenině a vaříme ještě 10 minut.
  • 4
    Nakonec vmícháme uvařenou rýži a pokrm podle chuti přisolíme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.