Rizoto s pastinákem

50 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
375 kcal
Bílkoviny
8 g
Tuky
10 g
Sacharidy
64 g
Vláknina
11 g
Cukr
9 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Pastinák a celer očistíme a nakrájíme na kostičky. Oloupanou kedlubnu nakrájíme na nudličky. V kastrole na rozpáleném másle osmahneme oloupanou, nasekanou cibuli, přidáme kedlubnu, celer a pastinák. Vše zprudka orestujeme, podlijeme trochou vody a dusíme pod pokličkou doměkka. Po vydušení tekutiny vmícháme polévkové koření, nasekanou petrželku a zaprášíme hladkou moukou. Krátce povaříme a nakonec vmícháme vařenou (nebo dušenou) rýži. Můžeme podávat se zeleninovým salátem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.