Rizoto se šunkou a hráškem
50 min.
Ingredience
- 300gramůHrášek
- 200gramůRýže loupaná
- 40gramůOlej stolní
- 1lžičkaSůl
- 200gramůŠunka dušená
- 100gramůSýr Eidam cihla 40%
- 300mililitrůVoda pitná
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
494 kcal
Bílkoviny
23 g
Tuky
21 g
Sacharidy
53 g
Vláknina
5 g
Cukr
4 g
Postup přípravy
- 1Na rozehřátém oleji osmahneme hrášek a drobně nakrájenou šunku. Přidáme propláchnutou, okapanou rýži a znovu osmahneme. Vše zalijeme vodou, osolíme a dusíme pod pokličkou doměkka.
- 2Hotové rizoto promícháme vidličkou a na talířích posypeme každou porci nastrouhaným sýrem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.