Rizoto z konzervovaného masa

65 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
734 kcal
Bílkoviny
26 g
Tuky
45 g
Sacharidy
57 g
Vláknina
4 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Drobně rozkrájenou cibuli zpěníme na tuku z konzervy, přidáme opranou a spařenou rýži, opražíme ji a zalijeme šťávou z konzervy zředěnou s trochou vody. Rýži dusíme téměř do měkka, poté přidáme drobně rozkrájené maso, vmícháme podušenou zeleninu na másle. Přikryjeme a necháme dodusit.
  • 2
    Hotové rizoto posypme strouhaným sýrem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
út 1. 12. 2015
Rizoto z konzervovaného masa
Rizoto jsem vyzkoušela z konzervy tak jak je uvedeno v ingrediencích a mohu doporučit. Záleží samozřejmě na tom, kdo jakou konzervu zvolí, ale my jsme se trefili do černého. Do rizota jsem přidala trošku kukuřice a hrášku, abych uspokojila chuť mých dětí :D