Rizoto z konzervovaného masa
65 min.
Ingredience
- 1kusCibule
- 1lžíceSádlo škvařené
- 250gramůRýže loupaná
- 2šálkyZeleninová směs jarní - mražená
- 400gramůVepřové ve vlastní šťávě
- 1špetkaSůl
- 80gramůSýr Eidam cihla 40%
- 40gramůMáslo čerstvé
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
734 kcal
Bílkoviny
26 g
Tuky
45 g
Sacharidy
57 g
Vláknina
4 g
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1Drobně rozkrájenou cibuli zpěníme na tuku z konzervy, přidáme opranou a spařenou rýži, opražíme ji a zalijeme šťávou z konzervy zředěnou s trochou vody. Rýži dusíme téměř do měkka, poté přidáme drobně rozkrájené maso, vmícháme podušenou zeleninu na másle. Přikryjeme a necháme dodusit.
- 2Hotové rizoto posypme strouhaným sýrem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
út 1. 12. 2015
Rizoto z konzervovaného masa
Rizoto jsem vyzkoušela z konzervy tak jak je uvedeno v ingrediencích a mohu doporučit. Záleží samozřejmě na tom, kdo jakou konzervu zvolí, ale my jsme se trefili do černého. Do rizota jsem přidala trošku kukuřice a hrášku, abych uspokojila chuť mých dětí :D