Rizoto z kuřecích jater

40 min.
Rakousko

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
353 kcal
Bílkoviny
12 g
Tuky
25 g
Sacharidy
19 g
Vláknina
963 mg
Cukr
664 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Jemně nakrájenou cibuli osmahneme na másle, přidáme neopranou rýži a osmahneme ji dosklovita. Zalijeme vývarem, osolíme a za stálého míchání a občasného podlévání rýži dovaříme.
  • 2
    Na rozehřátém másle osmahneme nakrájenou cibuli dozlatova. Přidáme nakrájená játra, opečeme je, přidáme rajčatový protlak, podlijeme trochou vývaru a svaříme.
  • 3
    Játra smícháme s rýží a nastrouhaným parmezánem, upravíme na mísu a podáváme s vločkami másla.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.