Roastbeef
40 min.
Ingredience
- 400gramůHovězí maso přední
- 100gramůHořčice Dijonská
- 100mililitrůOlej slunečnicový
- 0,5lžičkaPepř černý mletý
- 1lžičkaSůl
- 0,5lžíceWorchester čistě přírodní
- 80gramůSádlo škvařené
Počet porcí:
3Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
786 kcal
Bílkoviny
30 g
Tuky
73 g
Sacharidy
1 g
Vláknina
44 mg
Vápník
7 mg
Postup přípravy
- 1Smícháme hořčici s olejem a worchesterskou omáčkou. Do směsi vložíme roštěnec a ze všech stran směsí obalíme. Necháme v chladničce přes noc marinovat.
- 2Druhý den maso otřeme z marinády, osušíme, osolíme a opepříme.
- 3Maso ze všech stran smažíme na rozpáleném sádle. Poté maso vložíme do pekáče, přelijeme výpekem ze smažení a v troubě předehřátí na 130 °C pečeme zhruba 30 minut.
- 4Upečené maso necháme několik minut „vydechnout“, poté krájíme na tenké plátky a podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.