Roastbeef

40 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
3

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
786 kcal
Bílkoviny
30 g
Tuky
73 g
Sacharidy
1 g
Vláknina
44 mg
Vápník
7 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Smícháme hořčici s olejem a worchesterskou omáčkou. Do směsi vložíme roštěnec a ze všech stran směsí obalíme. Necháme v chladničce přes noc marinovat.
  • 2
    Druhý den maso otřeme z marinády, osušíme, osolíme a opepříme.
  • 3
    Maso ze všech stran smažíme na rozpáleném sádle. Poté maso vložíme do pekáče, přelijeme výpekem ze smažení a v troubě předehřátí na 130 °C pečeme zhruba 30 minut.
  • 4
    Upečené maso necháme několik minut „vydechnout“, poté krájíme na tenké plátky a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.