Roastbeef s pudinkem a mátovým hráškem
50 min.
Ingredience
- 1kilogramHovězí maso zadní
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 2lžíceOlej olivový
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
341 kcal
Bílkoviny
54 g
Tuky
14 g
Vláknina
20 mg
Vápník
10 mg
Postup přípravy
- 1Nejdříve připravíme maso. Vrstvu tuku nařízneme do mřížky, potřeme olejem, osolíme a opepříme. Maso položíme tukem nahoru do pekáče. Troubu rozpálíme na 250 °C.
- 2Pečeme na střední liště trouby cca 15 minut, poté stáhneme teplotu na 180°C a pečeme ještě 2 minut. Po vyjmutí zabalíme maso do alobalu a necháme 15 minut odpočinout.
- 3Mezitím připravíme yorkshireský pudink a mátový hrášek. Maso nakrájíme na plátky a podáváme na vyhřátých talířích s pudinkem a hráškem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.