Röster - třešně v zavařenině s balzamikovým octem

60 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
40

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
35 kcal
Sacharidy
9 g
Vláknina
348 mg
Cukr
6 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Vypeckované a omyté třešně vložíme do hrnce spolu s vodou a cukrem, přivedeme k varu, přidáme celou skořici, zakryjeme a dusíme asi 15 minut. Jakmile se třešně po 15 minutách rozpadají, odebereme z nich 1/3 a rozmixujeme je. Rozmixované třešně smícháme s udušenými třešněmi, ochutíme balzamikovým octem a rozdrceným černým pepřem a opět přivedeme k varu a poté hned plníme do sterilizovaných sklenic.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.