Rösti s kmínem a cibulí

35 min.
Švýcarsko

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
179 kcal
Bílkoviny
4 g
Tuky
11 g
Sacharidy
19 g
Vláknina
4 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Brambory uvaříme ve slupce do poloměkka, slijeme a necháme několik hodin stát. Potom je oloupeme, nakrájíme na slabé nudličky a vložíme na velkou pánev s rozehřátým máslem. Osolíme a dokonale promícháme, opékáme na mírném ohni a dřevěnou špachtlí brambory přitlačíme ke dnu, aby vznikla kompaktní hmota. Opékáme asi 10 minut a občas pánví zatřeseme, aby se nepřichytávaly ke dnu. Pečeme na velmi mírno, aby rösti byly propečené s kůrkou, ale ne připálené. Ke konci pečení přidáme cibuli na kolečka a dopečeme společně, posypeme drceným kmínem a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.