Roláda s řeřichou a eidamem

21 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
7

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
190 kcal
Bílkoviny
8 g
Tuky
15 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
1 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Zapneme troubu na 200 ˚C a pekáč si vymažeme olejem a vyložíme pečicím papírem a posypeme ho 1 lžící eidamu.
  • 2
    Smícháme řeřichu a vejce, osolíme, opepříme a vlijeme do pekáče a pečeme 6 minut dokud vejce neztuhnou, pak pekáč vyndáme a necháme 6 minut chladnout a potom zase posypeme zbývajícím eidamem přikryjeme pečicím papírem na 35 minut a dáme stranou, dokud nevychladne.
  • 3
    Mezitím připravíme náplň. Smícháme měkký sýr, mléko, řeřichu, sůl, pepř, nakrájenou cibuli.
  • 4
    Vychladlé těsto vyklopíme na vál, sloupneme z něj papír a potřeme náplní. Srolujeme do rolády a dáme na 20 minut do lednice. Po uplynutí 20 minut roládu nakrájíme na plátky.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.