Roláda s řeřichou a eidamem
21 min.
Ingredience
- Náplň
- 4kusyCibule
- 3lžíceMléko plnotučné
- 210gramůSýr krémový
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1špetkaSůl
- 80gramůŘeřicha
- Na roládu
- 4kusyVejce slepičí
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1lžíceSýr Eidam cihla 30%
- 1lžíceOlej stolní
- 80gramůŘeřicha
Počet porcí:
7Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
190 kcal
Bílkoviny
8 g
Tuky
15 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
1 g
Cukr
4 g
Postup přípravy
- 1Zapneme troubu na 200 ˚C a pekáč si vymažeme olejem a vyložíme pečicím papírem a posypeme ho 1 lžící eidamu.
- 2Smícháme řeřichu a vejce, osolíme, opepříme a vlijeme do pekáče a pečeme 6 minut dokud vejce neztuhnou, pak pekáč vyndáme a necháme 6 minut chladnout a potom zase posypeme zbývajícím eidamem přikryjeme pečicím papírem na 35 minut a dáme stranou, dokud nevychladne.
- 3Mezitím připravíme náplň. Smícháme měkký sýr, mléko, řeřichu, sůl, pepř, nakrájenou cibuli.
- 4Vychladlé těsto vyklopíme na vál, sloupneme z něj papír a potřeme náplní. Srolujeme do rolády a dáme na 20 minut do lednice. Po uplynutí 20 minut roládu nakrájíme na plátky.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.