Roláda z mletého masa s nivou

85 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
961 kcal
Bílkoviny
38 g
Tuky
77 g
Sacharidy
2 g
Vláknina
20 mg
Cukr
188 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Mleté maso mírně osolíme, opepříme a okořeníme. Na pracovní desce maso navlhčenýma rukama vytvarujeme na plát, poklademe anglickou slaninou a na plátky nakrájeným sýrem, stočíme do rolády a dobře uzavřeme.
  • 2
    Roládu přendáme na pekáč a ve vyhřáté troubě pečeme doměkka. Během pečení maso podle potřeby podléváme vodou a přeléváme vypečenou šťávou. Upečenou roládu nakrájíme na porce a podáváme.
  • 3
    Vhodnou přílohou je bramborová kaše.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.