Roláda z tresky
100 min.
Ingredience
- 600gramůFilé z aljašské tresky
- 1kusRohlíky bílé
- 50mililitrůMléko polotučné
- 1kusCibule
- 2kusyVejce slepičí
- 200gramůBrambory vařené
- 200gramůCibulka jarní
- 9gramůSůl
- 6gramůPepř černý mletý
- 3litryVývar zeleninový
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
717 kcal
Bílkoviny
50 g
Tuky
23 g
Sacharidy
81 g
Vláknina
10 g
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1Do mísy vložíme nadrobno nakrájené filé z tresky a cibuli. Přidáme rozmačkané brambory, housku namočenou v mléce, vejce, sůl, pepř, promícháme a necháme chvíli uležet. Mezitím si rozložíme utěrku, navlhčíme ji a pomažeme olejem. Hmotu z mísy rozložíme na utěrku a svineme do pevného balíčku. Zavážeme na obou koncích a vložíme do vroucího vývaru a zvolna vaříme asi 1 hodinu. Necháme ve vývaru vychladnout, potom vybalíme z utěrky a nakrájíme na 2 cm plátky a naskládáme na servírovací tác. Ozdobíme kolečky jarní cibulky.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.