Roláda z vepřové plece
40 min.
Ingredience
- 200gramůVepřová plec
- 100gramůVepřové nožičky
- 1lžíceOlej olivový
- 1kusVejce slepičí
- 1lžíceSmetana 33% (šlehačka)
- 1špetkaMajoránka
- 1lžičkaMartell cognac
- 40gramůBránice
- 1lžičkaSůl
- 1lžičkaPepř černý mletý
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
241 kcal
Bílkoviny
18 g
Tuky
18 g
Vláknina
76 mg
Cukr
113 mg
Postup přípravy
- 1Uvařené maso z vepřových nožiček a vepřové plece umeleme a přidáme vejce, olivový olej, smetanu, majoránku, koňak, sůl, pepř. Vymícháme fáš a naplníme formičky vyložené bránicí.
- 2Nalijeme do pekáče vodu a vložíme formičky, aby voda dosahovala do poloviny. Při 110 stupních Celsia pečeme v troubě 30 minut, poté vyndáme a necháme zchladnout.
- 3Přes noc necháme vychladit v lednici. Poté podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.