Roláda z vepřové plece

40 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
241 kcal
Bílkoviny
18 g
Tuky
18 g
Vláknina
76 mg
Cukr
113 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Uvařené maso z vepřových nožiček a vepřové plece umeleme a přidáme vejce, olivový olej, smetanu, majoránku, koňak, sůl, pepř. Vymícháme fáš a naplníme formičky vyložené bránicí.
  • 2
    Nalijeme do pekáče vodu a vložíme formičky, aby voda dosahovala do poloviny. Při 110 stupních Celsia pečeme v troubě 30 minut, poté vyndáme a necháme zchladnout.
  • 3
    Přes noc necháme vychladit v lednici. Poté podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.