Rossiniho obloha

45 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
616 kcal
Bílkoviny
21 g
Tuky
18 g
Sacharidy
85 g
Vláknina
145 mg
Cukr
100 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Nudle uvaříme podle návodu na obalu, scedíme a necháme okapat. Na pánvi rozpustíme máslo a plátky husích jater na něm osmažíme po obou stranách. Vyjmeme z pánve a teprve nyní ochutíme solí a pepřem. Do stejné pánve po játrech vložíme proužky lanýžů, lehce orestujeme a podlijeme vínem marsala. Zasypeme jíškou a podusíme asi 5 minut.
  • 2
    Nudle promícháme se strouhaným parmezánem a na talíři utvoříme věnec. Doprostřed položíme plátky husích jater, ozdobíme proužky lanýžů a polijeme šťávou z pánve.
  • 3
    Tato obloha je vhodná k pečeným masům a pečené drůbeži.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.