Rostbif s křenem v žitném chlebu
10 min.
Ingredience
- 2kusyRajčata
- 20gramůKřen nakládaný
- 20gramůMajonéza
- 20gramůOmáčka rajčatová
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 8krajícůChléb samožitný
- 200gramůHovězí plec pečená
- 4gramyKmín římský
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
161 kcal
Bílkoviny
17 g
Tuky
9 g
Sacharidy
4 g
Vláknina
1 g
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1Smícháme křen, majonézu a rajčatovou omáčku a touto směsí potřeme plátky chleba. Na spodní plátky chleba navrstvíme nakrájený rostbíf, salát, rajčata nakrájená na plátky a dochutíme kmínem, solí a pepřem. Přikryjeme horním plátkem chleba, můžeme propíchnout párátkem, aby vznikl sendvič.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.