Roštěná na tymiánu

65 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
437 kcal
Bílkoviny
33 g
Tuky
31 g
Sacharidy
5 g
Vláknina
569 mg
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté maso nakrájíme na plátky, naklepeme, osolíme a opepříme. Maso poprášíme hladkou moukou a orestujeme na oleji na zpěněné, nadrobno nakrájené cibulce.
  • 2
    Plátky posypeme tymiánem, podlijeme vodou a pod pokličkou dusíme doměkka.
  • 3
    Hotové maso vyjmeme a omáčku zahustíme hladkou moukou rozkvedlanou se smetanou. Chvíli povaříme a přes síto přecedíme na maso.
  • 4
    Vhodnou přílohou jsou houskové knedlíky.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.