Roštěná po milánsku
30 min.
Ingredience
- 1500gramůHovězí roštěnka níz. peč.
- 30gramůSůl
- 1gramPepř černý mletý
- 150gramůTuk
- 100gramůMáslo čerstvé
- 500mililitrůHovězí vývar základní
- 200gramůProtlak rajčatový
Počet porcí:
10Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
577 kcal
Bílkoviny
33 g
Tuky
46 g
Sacharidy
5 g
Vláknina
27 mg
Vápník
2 g
Postup přípravy
- 1Z upraveného hovězího roštěnce ukrojíme plátek-roštěnou. Mírně ji naklepeme, okrajové blány i s tukem nařízneme, osolíme, opepříme, rychleji opečeme na tuku a vyjmeme.
- 2Do výpeku přidáme rajčatový protlak, zastříkneme vývarem a rozmícháme. Velmi krátce povaříme, přisolíme a zjemníme máslem.
- 3Nakonec na roštěnku přecedíme rajčatovou šťávu a ihned podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.