Roštěná po milánsku

30 min.
Itálie

Ingredience

Počet porcí:
10

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
577 kcal
Bílkoviny
33 g
Tuky
46 g
Sacharidy
5 g
Vláknina
27 mg
Vápník
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Z upraveného hovězího roštěnce ukrojíme plátek-roštěnou. Mírně ji naklepeme, okrajové blány i s tukem nařízneme, osolíme, opepříme, rychleji opečeme na tuku a vyjmeme.
  • 2
    Do výpeku přidáme rajčatový protlak, zastříkneme vývarem a rozmícháme. Velmi krátce povaříme, přisolíme a zjemníme máslem.
  • 3
    Nakonec na roštěnku přecedíme rajčatovou šťávu a ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.