Roštěná s listovým špenátem
50 min.

Ingredience
- 400gramůHovězí roštěnka níz. peč.
- 1000gramůŠpenát listový čerstvý
- 2lžíceOlej rostlinný
- 1lžičkaMouka pšeničná hladká T 650
- 1kusCibule
- 200mililitrůVoda pitná
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1lžičkaSůl
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
325 kcal
Bílkoviny
28 g
Tuky
20 g
Sacharidy
12 g
Vláknina
6 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Omyté maso nakrájíme na nudličky a opečeme nasucho v pánvi. V kastrole na polovině oleje zpěníme oloupanou, nadrobno nakrájenou cibuli, přidáme opečené maso, šťávu po pečení odvařenou z pánve, sůl, pepř a dusíme pod pokličkou doměkka. K měkkému masu přidáme omytý, jemně nakrájený čerstvý špenát. Zasypeme moukou, pokapeme zbylým olejem a promícháme. Pod pokličkou zvolna dusíme, aby špenát změkl. Vhodnou přílohou jsou vařené těstoviny.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.