Roštěná s listovým špenátem

50 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
325 kcal
Bílkoviny
28 g
Tuky
20 g
Sacharidy
12 g
Vláknina
6 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté maso nakrájíme na nudličky a opečeme nasucho v pánvi. V kastrole na polovině oleje zpěníme oloupanou, nadrobno nakrájenou cibuli, přidáme opečené maso, šťávu po pečení odvařenou z pánve, sůl, pepř a dusíme pod pokličkou doměkka. K měkkému masu přidáme omytý, jemně nakrájený čerstvý špenát. Zasypeme moukou, pokapeme zbylým olejem a promícháme. Pod pokličkou zvolna dusíme, aby špenát změkl. Vhodnou přílohou jsou vařené těstoviny.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.