Roštěná se slaninou
35 min.
Ingredience
- 1kusCibule
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1lžičkaMouka pšeničná hladká T 650
- 100gramůAnglická slanina
- 1špetkaSůl
- 4plátkyHovězí roštěnka níz. peč.
Počet porcí:
5Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
102 kcal
Bílkoviny
3 g
Tuky
9 g
Sacharidy
2 g
Vláknina
362 mg
Cukr
848 mg
Postup přípravy
- 1Roštěnky naklepeme, nařízneme okraje, osolíme, opepříme a z jedné strany poprášíme hladkou moukou.
- 2Nakrájenou slaninu rozpustíme na pánvi, přidáme nakrájenou cibuli a zpěníme.
- 3Na tento základ vložíme půl hodiny odleželé roštěnky, pomoučněnou stranou do tuku.
- 4Osmahneme po obou stranách vždy 5 minut a podusíme doměkka.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
po 13. 2. 2017
Roštěná se slaninou
Skvělý oběd. Slanina tam zavoněla. Moc jsme si pochutnali. Dusila jsem asi 30 min.