Roštěná se šunkou a vejcem
50 min.

Ingredience
- 1500gramůHovězí roštěnka níz. peč.
- 30gramůSůl
- 1gramPepř černý mletý
- 150gramůTuk
- 100gramůMáslo čerstvé
- 400gramůVejce slepičí
- 150gramůŠunka dušená
Počet porcí:
10Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
631 kcal
Bílkoviny
39 g
Tuky
52 g
Sacharidy
1 g
Vláknina
27 mg
Cukr
308 mg
Postup přípravy
- 1Z upraveného hovězího roštěnce ukrojíme plátek-roštěnou. Mírně ji naklepeme, okrajové blány i s tukem nařízneme, osolíme, opepříme a opečeme na tuku.
- 2V tvořítku vytřeném trochou tuku připravíme sázená vejce.
- 3Roštěnou vyjmeme, do výpeku přidáme máslo a prohřejeme v něm plátek šunky.
- 4Nakonec maso přelijeme výpekem s máslem, ozdobíme opečenou šunkou a sázeným vejcem.
- 5Ihned podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.