Roštěná se šunkou a vejcem

50 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
10

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
631 kcal
Bílkoviny
39 g
Tuky
52 g
Sacharidy
1 g
Vláknina
27 mg
Cukr
308 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Z upraveného hovězího roštěnce ukrojíme plátek-roštěnou. Mírně ji naklepeme, okrajové blány i s tukem nařízneme, osolíme, opepříme a opečeme na tuku.
  • 2
    V tvořítku vytřeném trochou tuku připravíme sázená vejce.
  • 3
    Roštěnou vyjmeme, do výpeku přidáme máslo a prohřejeme v něm plátek šunky.
  • 4
    Nakonec maso přelijeme výpekem s máslem, ozdobíme opečenou šunkou a sázeným vejcem.
  • 5
    Ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.