Roštěná se žampiony

50 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
10

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
612 kcal
Bílkoviny
44 g
Tuky
48 g
Sacharidy
1 g
Vláknina
227 mg
Cukr
396 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Z upraveného roštěnce ukrojíme plátek-roštěnou. Mírně ji naklepeme, okraje nařízneme, osolíme, opepříme, rychleji opečeme na tuku a vyjmeme.
  • 2
    Do výpeku přidáme očištěné, opláchnuté a na plátky nakrájené žampiony. Krátce je osmahneme, zastříkneme vývarem, přidáme máslo, krátce podusíme a přisolíme.
  • 3
    Nakonec roštěnou přelijeme šťávou se žampiony a ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.