Roštěná vídeňská

25 min.
Rakousko

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
660 kcal
Bílkoviny
40 g
Tuky
49 g
Sacharidy
13 g
Vláknina
2 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Na pánvi na rozehřátém másle osmahneme za občasného míchání 4 oloupané, na kolečka nakrájené cibule.
  • 2
    Na velké pánvi rozehřejeme olej a zprudka na něm opékáme osolené a opepřené roštěnky z každé strany asi 2 minuty. Opečené vyjmeme a zabalíme do alobalu.
  • 3
    Do pánve vsypeme zbylou cibuli nakrájenou na kostičky, poprášíme moukou a dozlatova opečeme. Přilijeme vývar a zprudka povaříme do zhoustnutí. Osolíme a opepříme.
  • 4
    Z pánve vyjmeme kolečka cibule na papírovou utěrku.
  • 5
    Roštěnky upravíme na nahřáté talíře, přelijeme šťávou a ozdobíme osmaženou cibulí.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.