Roštěnec na rožni
110 min.
Ingredience
- 1lžičkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1kusKřen
- 1000gramůHovězí roštěnka vys. peč.
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
639 kcal
Bílkoviny
74 g
Tuky
35 g
Sacharidy
9 g
Vláknina
3 g
Vápník
57 mg
Postup přípravy
- 1Z omytého roštěnce odstraníme tuk a blány.
- 2Do masa vetřeme sůl, pepř a ještě na povrchu mírně osolíme. Roštěnec napíchneme na rožeň a zvolna propékáme.
- 3Upečené maso nakrájíme na tenké plátky.
- 4Podáváme s nastrouhaným křenem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.