Roštěnka na paprice
60 min.

Ingredience
- 1kusCibule
- 50gramůSádlo škvařené
- 1lžíceOvesné vločky
- 1kusHovězí vývar základní
- 4kusyPaprika zelená
- 400gramůHovězí roštěnka vys. peč.
- 1kusSůl
- 1kusPepř černý mletý
- 1lžíceProtlak rajčatový
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
443 kcal
Bílkoviny
37 g
Tuky
27 g
Sacharidy
16 g
Vláknina
4 g
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1Dobře odleželé maso nakrájíme na plátky, naklepeme, okraje nařízneme, opečeme po obou stranách, osolíme a okořeníme mletým pepřem. Potom přidáme zelené papriky bez jadérek nakrájené na silnější nudličky a drobně nakrájenou cibuli, podlijeme masovým vývarem, v němž jsme rozmíchali rajčatový protlak, přiklopíme a udusíme do měkka. Během dušení podléváme dle potřeby. Je-li maso téměř měkké, zaprášíme ho ovesnými vločkami a dodusíme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.