Roštěnka na paprice

60 min.
Evropa

Ingredience

    • 1kusCibule
    • 50gramůSádlo škvařené
    • 1lžíceOvesné vločky
    • 1kusHovězí vývar základní
    • 4kusyPaprika zelená
    • 400gramůHovězí roštěnka vys. peč.
    • 1kusSůl
    • 1kusPepř černý mletý
    • 1lžíceProtlak rajčatový
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
443 kcal
Bílkoviny
37 g
Tuky
27 g
Sacharidy
16 g
Vláknina
4 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Dobře odleželé maso nakrájíme na plátky, naklepeme, okraje nařízneme, opečeme po obou stranách, osolíme a okořeníme mletým pepřem. Potom přidáme zelené papriky bez jadérek nakrájené na silnější nudličky a drobně nakrájenou cibuli, podlijeme masovým vývarem, v němž jsme rozmíchali rajčatový protlak, přiklopíme a udusíme do měkka. Během dušení podléváme dle potřeby. Je-li maso téměř měkké, zaprášíme ho ovesnými vločkami a dodusíme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.