Roštěnky dušené s cibulí
50 min.
Ingredience
- 200gramůHovězí roštěnka níz. peč.
- 40gramůCibule
- 10gramůMouka pšeničná hladká T 650
- 10gramůHořčice gurmánská
- 6gramůSůl
- 2gramyPepř černý mletý
- 10gramůSlanina vepřová
- 10gramůOlej olivový
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
322 kcal
Bílkoviny
22 g
Tuky
22 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
763 mg
Cukr
848 mg
Postup přípravy
- 1Dva plátky roštěnek po okrajích nařízneme, aby se nekroutily, osolíme, opepříme a posypeme hladkou moukou. V kastrůlku rozpálíme olej, přiložíme roštěnky a zrudka osmažíme z obou stran. Roštěnky vyndáme, do výpeku nasypeme slaninu, rozškvaříme, přidáme cibuli, orestujeme, vrátíme roštěnky, podlijeme vodou a dusíme doměkka.
- 2Plátky masa upravíme na talíře, potřeme hořčicí a doplníme vydušenou šťávou z kastrůlku.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.