Roštěnky dušené s cibulí

50 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
322 kcal
Bílkoviny
22 g
Tuky
22 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
763 mg
Cukr
848 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Dva plátky roštěnek po okrajích nařízneme, aby se nekroutily, osolíme, opepříme a posypeme hladkou moukou. V kastrůlku rozpálíme olej, přiložíme roštěnky a zrudka osmažíme z obou stran. Roštěnky vyndáme, do výpeku nasypeme slaninu, rozškvaříme, přidáme cibuli, orestujeme, vrátíme roštěnky, podlijeme vodou a dusíme doměkka.
  • 2
    Plátky masa upravíme na talíře, potřeme hořčicí a doplníme vydušenou šťávou z kastrůlku.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.