Roštěnky dušené s okurkami

55 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
315 kcal
Bílkoviny
22 g
Tuky
22 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
1 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Roštěnky po okrajích trochu nařízneme, naklepeme, osolíme, opepříme a posypeme hladkou moukou. Cibuli nakrájíme nadrobno, kyselé okurky na malé kostičky.
  • 2
    V kastrůlku rozehřejeme olej, přiložíme plátky masa, osmahneme, maso vyndáme, na zbytek oleje nasypeme cibuli, orestujeme, vrátíme na cibuli maso, podlijeme vodou a dusíme doměkka. Asi v polovině dušení přisypeme kyselé okurky a dodusíme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.