Roštěnky dušené s okurkami
55 min.
Ingredience
- 200gramůHovězí roštěnka níz. peč.
- 40gramůCibule
- 40gramůOkurky nakládané
- 10gramůMouka pšeničná hladká T 650
- 6gramůSůl
- 2gramyPepř černý mletý
- 15gramůOlej olivový
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
315 kcal
Bílkoviny
22 g
Tuky
22 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
1 g
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1Roštěnky po okrajích trochu nařízneme, naklepeme, osolíme, opepříme a posypeme hladkou moukou. Cibuli nakrájíme nadrobno, kyselé okurky na malé kostičky.
- 2V kastrůlku rozehřejeme olej, přiložíme plátky masa, osmahneme, maso vyndáme, na zbytek oleje nasypeme cibuli, orestujeme, vrátíme na cibuli maso, podlijeme vodou a dusíme doměkka. Asi v polovině dušení přisypeme kyselé okurky a dodusíme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.