Roštěnky dušené v mléce

55 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
251 kcal
Bílkoviny
11 g
Tuky
20 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
486 mg
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Roštěnky naklepeme, osolíme, opepříme a na okrajích nařízneme a opečeme na obou stranách na rozehřátém másle. Jakmile jsou opečené, zalijeme do roviny mlékem a mléko necháme vydusit.
  • 2
    Do zbylé šťávy přimícháme nasekanou petrželovou nať, cibuli, sardelky a vše necháme zpěnit.
  • 3
    Na samý závěr přilijeme smetanu s rozkvedlanou moukou a znovu vše zapečeme.
  • 4
    Jako přílohu podáváme dušené brambory, jemné noky z odpalovaného těsta.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.