Roštěnky na pivu
98 min.
Ingredience
- 1lžíceMouka pšeničná hladká
- 1kusCibule
- 100mililitrůOlej rostlinný
- 500mililitrůPivo světlé 10% 3,9% obj.
- 400gramůHovězí roštěnka vys. peč.
- 0,25lžičkaPepř černý mletý
- 0,5lžičkaSůl
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
515 kcal
Bílkoviny
30 g
Tuky
39 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
442 mg
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1Cibuli nakrájíme nadrobno, roštěnky po obvodu nařízneme, naklepeme, osolíme, opepříme, obalíme v mouce.
- 2Na oleji zpěníme cibuli, vložíme plátky masa a orestujeme, až maso zhnědne. Poté je zalijeme pivem a pod poklicí dusíme, až je maso měkké.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.