Roštěnky na pivu s klobásou
110 min.
Ingredience
- 4plátkyHovězí roštěnka níz. peč.
- 1lžíceMouka pšeničná hladká
- 1kusCibule
- 500mililitrůPivo světlé 10% 3,9% obj.
- 0,25lžičkaPepř černý mletý
- 1mililitrOlej rostlinný
- 0,5lžičkaSůl
- Na přílohu
- 2kusyKlobása ostravská
- 1kusCibule
- 1lžíceOlej rostlinný
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
209 kcal
Bílkoviny
7 g
Tuky
13 g
Sacharidy
11 g
Vláknina
2 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Cibuli nakrájíme nadrobno, roštěnky po obvodu nařízneme, naklepeme, osolíme, opepříme a obalíme v mouce, klobásu nakrájíme na kolečka.
- 2Na oleji zpěníme cibuli, vložíme plátky masa a orestujeme, až maso zhnědne. Poté je zalijeme pivem a pod poklicí dusíme, až je maso měkké.
- 3Před koncem vaření zpěníme na oleji cibuli, přidáme pokrájenou klobásu a orestujeme.
- 4Roštěnky podáváme s osmaženou klobásou a cibulí.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.