Roštěnky na pivu s klobásou

110 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
209 kcal
Bílkoviny
7 g
Tuky
13 g
Sacharidy
11 g
Vláknina
2 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Cibuli nakrájíme nadrobno, roštěnky po obvodu nařízneme, naklepeme, osolíme, opepříme a obalíme v mouce, klobásu nakrájíme na kolečka.
  • 2
    Na oleji zpěníme cibuli, vložíme plátky masa a orestujeme, až maso zhnědne. Poté je zalijeme pivem a pod poklicí dusíme, až je maso měkké.
  • 3
    Před koncem vaření zpěníme na oleji cibuli, přidáme pokrájenou klobásu a orestujeme.
  • 4
    Roštěnky podáváme s osmaženou klobásou a cibulí.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.