Roštěnky na žampionech

50 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
578 kcal
Bílkoviny
24 g
Tuky
41 g
Sacharidy
22 g
Vláknina
2 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    V rendlíku rozpustíme máslo, přidáme plátky žampionů a krátce orestujeme. Přilijeme víno Madeira, trochu hovězího vývaru a povaříme 2 minuty. Zahustíme jíškou, povaříme ještě 1 minutu a stáhneme z ohně.
  • 2
    Na pánvi rozpálíme olej. Plátky masa osolíme, opepříme a jen lehce naklepeme. Na oleji zprudka opečeme po obou stranách.
  • 3
    Na talíře položíme plátky masa, na každý talíř přidáme porci bramborové kaše a celý pokrm přelijeme trochou žampionové omáčky.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.