Roštěnky s cibulí

35 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
126 kcal
Bílkoviny
2 g
Tuky
9 g
Sacharidy
10 g
Vláknina
2 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Plátky masa nařízneme po obvodu, naklepeme, posypeme solí, pepřem a z jedné strany moukou. Na rozpáleném tuku roštěnky opékáme nejdříve z pomoučené strany. Jakmile je obrátíme, přidáme do tuku tenká kolečka cibule a smažíme zároveň s roštěnkami.
  • 2
    Na talíře položíme roštěnky, na ně položíme kolečka čerstvé cibule, kolečka smažené cibule a obložíme nakládanými cibulkami.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.