Roštěnky s cibulí
35 min.
Ingredience
- 2kusyCibule
- 4plátkyHovězí roštěnka níz. peč.
- 1lžičkaSůl
- 2špetkyPepř černý mletý
- 200gramůCibule sterilovaná
- 20gramůMouka pšeničná hladká T 650
- 40gramůOlej olivový
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
126 kcal
Bílkoviny
2 g
Tuky
9 g
Sacharidy
10 g
Vláknina
2 g
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1Plátky masa nařízneme po obvodu, naklepeme, posypeme solí, pepřem a z jedné strany moukou. Na rozpáleném tuku roštěnky opékáme nejdříve z pomoučené strany. Jakmile je obrátíme, přidáme do tuku tenká kolečka cibule a smažíme zároveň s roštěnkami.
- 2Na talíře položíme roštěnky, na ně položíme kolečka čerstvé cibule, kolečka smažené cibule a obložíme nakládanými cibulkami.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.