Roštěnky s dušenou cibulí a rajčaty

30 min.
Česká republika
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
631 kcal
Bílkoviny
43 g
Tuky
46 g
Sacharidy
10 g
Vláknina
3 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Rajčata spaříme, oloupeme a nakrájíme na kousky. Podusíme je na lžíci oleje asi 15 minut, osolíme, opepříme a posypeme čerstvým tymiánem.
  • 2
    Oloupanou, na plátky nakrájenou cibuli necháme zesklovatět na lžíci oleje.
  • 3
    Omyté maso osušíme, nakrájíme na 8 tenkých plátků a zprudka je opékáme po každé straně 1 minutu na 2 lžících oleje. Snížíme teplotu a dopékáme ještě 2 minuty. Na maso položíme vločky másla a pečeme 1 minutu. Potom roštěnky osolíme a opepříme.
  • 4
    Maso upravíme na nahřáté talíře s rajčaty a dušenou cibulí.
  • 5
    Můžeme podávat s trojúhelníčky upečeného lístkového těsta.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.