Roštěnky s hořčicovou omáčkou

40 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
311 kcal
Bílkoviny
33 g
Tuky
19 g
Sacharidy
4 g
Vláknina
450 mg
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěné a omyté maso rozkrájíme na plátky, naklepeme a po obvodu nařízneme. Osolíme, opepříme a v pánvi na rozpáleném sádle z obou stran opečeme. Maso z pánve vybereme, do sádla vložíme nakrájenou cibuli, kterou osmahneme do zlatova. Naskládáme na ni zpátky roštěnky, zalijeme vývarem, vložíme nasekanou feferonku. Pod pokličkou dusíme do měkka.
  • 2
    Měkké maso vyndáme, poklademe na jednotlivé talíře. Zbylou šťávu vydusíme na tuk, přidáme hořčici, přilijeme jogurt, vše dobře promícháme a prohřejeme. Připravenou omáčkou přelijeme porce roštěnek na talíři. Nakonec přidáme vhodnou přílohu, posypeme nasekanou petrželkou kudrnkou a jídlo podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.