Roštěnky smažené v křenovém těstíčku

30 min.
Německo

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
752 kcal
Bílkoviny
51 g
Tuky
50 g
Sacharidy
27 g
Vláknina
955 mg
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Maso nakrájíme na plátky, okraje nařízneme, maso naklepeme, osolíme, opepříme a lehce obalíme v mouce. Cibuli nakrájíme nadrobno, křen nastrouháme najemno, petrželovou nať nasekáme nadrobno.
  • 2
    Plátky zprudka po obou stranách osmažíme na oleji, necháme vychladnout a obalíme v křenovém těstíčku. Smažíme dorůžova ve výpeku, do něhož jsme přidali máslo.
  • 3
    Těstíčko připravíme smícháním rozšlehaných vajec, mouky, cibule, křenu a hořčice.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.