Roštěnky v omeletách
40 min.

Ingredience
- 600gramůHovězí roštěnka níz. peč.
- 1lžičkaSůl
- 40gramůMáslo bylinkové
- 4kusyVejce slepičí
- 4lžíceMléko polotučné
- 1šálekOlej rostlinný
- 0,5lžičkaPepř černý mletý
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
1038 kcal
Bílkoviny
39 g
Tuky
98 g
Sacharidy
1 g
Vláknina
33 mg
Cukr
447 mg
Postup přípravy
- 1Vejce, mléko, 2 lžíce oleje, sůl a pepř rozšleháme a z těsta usmažíme na oleji na pánvi 4 omelety.
- 2Očištěné maso nakrájíme na roštěnky, jemně naklepeme, osolíme, opepříme a na okrajích nařízneme. Maso zprudka opečeme po obou stranách na rozehřátém oleji tak, aby uvnitř zůstalo růžové.
- 3Na talíře upravíme roštěnky, poklademe je kolečky bylinkového másla a usmaženými omeletami.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.