Roštěnky v omeletách

40 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
1038 kcal
Bílkoviny
39 g
Tuky
98 g
Sacharidy
1 g
Vláknina
33 mg
Cukr
447 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Vejce, mléko, 2 lžíce oleje, sůl a pepř rozšleháme a z těsta usmažíme na oleji na pánvi 4 omelety.
  • 2
    Očištěné maso nakrájíme na roštěnky, jemně naklepeme, osolíme, opepříme a na okrajích nařízneme. Maso zprudka opečeme po obou stranách na rozehřátém oleji tak, aby uvnitř zůstalo růžové.
  • 3
    Na talíře upravíme roštěnky, poklademe je kolečky bylinkového másla a usmaženými omeletami.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.