Roštěnky v pikantní smetanové omáčce

30 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
413 kcal
Bílkoviny
28 g
Tuky
30 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
2 g
Cukr
963 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Okurku a papriku nakrájíme na nudličky, kapary nasekáme, vše osmahneme na másle. Zaprášíme moukou, znovu osmahneme, zalijeme vodou, potom smetanou a 2 minuty podusíme. Podle chuti osolíme a ochutíme citronovou šťávou.
  • 2
    Očištěné maso nakrájíme na plátky, lehce naklepeme, osolíme, opepříme a okraje nařízneme. Maso zprudka opečeme po obou stranách na rozehřátém oleji tak, aby zůstalo uvnitř růžové.
  • 3
    Opečené roštěnky upravíme na talíře, přelijeme omáčkou a podáváme.
  • 4
    Vhodnou přílohou je rýže.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.