Rožněná štika s bylinkami a zeleninou po řecku

45 min.
Řecko

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
200 kcal
Bílkoviny
31 g
Tuky
3 g
Sacharidy
17 g
Vláknina
5 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Vykuchanou rybu očistíme, nařízneme vně podél páteře a dovnitř dáme petržel, bazalku a rozmarýn. Přidáme plátky citronu a jednu cibuli.
  • 2
    Rybu potřeme olejem, pokapeme citronovou šťávou, posypeme nasekanými bylinkami, ochutíme solí a pepřem, zabalíme do alobalu a grilujeme cca 30min.
  • 3
    Rajčata a zbylou cibuli také zlehka opečeme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.