Rožněná štika s bylinkami a zeleninou po řecku
45 min.
Ingredience
- 1hrstRajčata Cherry
- 2kusyBylinky čerstvé - svazek
- 1lžíceOlej olivový
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 2kusyCitrony
- 4kusyCibule
- 1kilogramŠtika obecná
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
200 kcal
Bílkoviny
31 g
Tuky
3 g
Sacharidy
17 g
Vláknina
5 g
Cukr
4 g
Postup přípravy
- 1Vykuchanou rybu očistíme, nařízneme vně podél páteře a dovnitř dáme petržel, bazalku a rozmarýn. Přidáme plátky citronu a jednu cibuli.
- 2Rybu potřeme olejem, pokapeme citronovou šťávou, posypeme nasekanými bylinkami, ochutíme solí a pepřem, zabalíme do alobalu a grilujeme cca 30min.
- 3Rajčata a zbylou cibuli také zlehka opečeme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.