Rožnovská králičí játra

22 min.

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
650 kcal
Bílkoviny
38 g
Tuky
31 g
Sacharidy
58 g
Vláknina
902 mg
Cukr
498 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omytá králičí játra i s ledvinkami pokrájíme na plátky. Ledvinky rozkrojíme. Očistíme a omyjeme jarní cibulku, pokrájíme ji na tenké kroužky.
  • 2
    V pánvi rozpálíme máslo s olejem a cibulku zpěníme. Když se začne smažit, přidáme játra s ledvinkami a krátce, ze všech stran, je orestujeme. Potom pánev zakryjeme poklicí a pokrm dusíme asi 5 minut.
  • 3
    Játra ochutíme solí, drceným kmínem a čerstvě pomletým pepřem. Ihned podáváme s chlebem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.