Rukolový salát s avokádem

15 min.
Evropa

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
268 kcal
Bílkoviny
6 g
Tuky
21 g
Sacharidy
21 g
Vláknina
11 g
Cukr
7 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    V misce smícháme 1 lžičku dijonské hořčice, 1 lžíci vinného octa, 3 lžíce olivového oleje a 1 lžíci vody, vše osolíme a opepříme. Takto připravenou zálivku odložíme stranou.
  • 2
    Avokádo omyjeme, překrojíme a vyjmeme pecky. Slupku oloupeme, dužinu nakrájíme na větší kousky a vložíme do velké mísy. Rukolu, ledový salát a řeřichu omyjeme, očistíme a nahrubo nasekáme, přidáme do mísy k avokádu. Takto připravený salát přelijeme zálivkou a vše důkladně promícháme. Nakonec přimícháme překrojená cherry rajčátka.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.