Rumpsteak - dvojitá roštěnka

25 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
574 kcal
Bílkoviny
58 g
Tuky
38 g
Vláknina
20 mg
Vápník
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Roštěnky o hmotnosti 200 g naklepeme, na okrajích na několika místech nakrojíme, osolíme, opepříme a shrneme do původního tvaru.
  • 2
    Sádlo rozehřejeme a rostěnky opečeme na obou stranách po 6 - 7 minutách. Poté je přendáme na horkou mísu a sádlo z pánve slijeme. Přidáme máslo a trochu vývaru, ode dna uvolníme šťávu, vše necháme přejít varem a posléze šťávou polijeme roštěnky.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.