Rumpsteak s kozím sýrem

35 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
454 kcal
Bílkoviny
53 g
Tuky
5 g
Sacharidy
3 g
Vláknina
228 mg
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Svíčkovou omyjeme, očistíme a nakrájíme na 4 silnější plátky. Každý plátek rozřízneme tak, aby vznikla kapsa.
  • 2
    Kozí sýr nakrájíme na plátky a vkládáme je do kapsy steaku. Kapsy zajistíme pomocí párátka.
  • 3
    Steaky osolíme a okořením steakovým kořením.
  • 4
    Grilovací pánev rozpálíme a maso ogrilujeme.
  • 5
    V kastrůlku rozpustíme máslo, limetkovou šťávu, worcester a najemno nasekanou pažitku. Promícháme, prohřejeme.
  • 6
    Rumpsteaky servírujeme na připravené talíře a přelijeme omáčkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.