Rumpsteak s kozím sýrem
35 min.

Ingredience
- 800gramůHovězí svíčková
- 150gramůSýr kozí
- 1špetkaSůl
- 1lžíceKoření Steak 7 pepřů
- 25gramůMáslo čerstvé
- 8lžicLimetková šťáva
- 2lžíceWorcester (worcesterská omáčka)
- 2lžícePažitka
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
454 kcal
Bílkoviny
53 g
Tuky
5 g
Sacharidy
3 g
Vláknina
228 mg
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1Svíčkovou omyjeme, očistíme a nakrájíme na 4 silnější plátky. Každý plátek rozřízneme tak, aby vznikla kapsa.
- 2Kozí sýr nakrájíme na plátky a vkládáme je do kapsy steaku. Kapsy zajistíme pomocí párátka.
- 3Steaky osolíme a okořením steakovým kořením.
- 4Grilovací pánev rozpálíme a maso ogrilujeme.
- 5V kastrůlku rozpustíme máslo, limetkovou šťávu, worcester a najemno nasekanou pažitku. Promícháme, prohřejeme.
- 6Rumpsteaky servírujeme na připravené talíře a přelijeme omáčkou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.