Ruská Pascha

25 min.
Ruská federace

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
867 kcal
Bílkoviny
24 g
Tuky
56 g
Sacharidy
71 g
Vláknina
389 mg
Cukr
57 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Tvaroh utřeme s máslem, přidáme vejce, sůl a smetanu. Směs opatrně mícháme a zahříváme na mírném ohni - nesmíme vařit.
  • 2
    Přidáme cukr, vanilkový cukr, rozinky, plátky mandlí a vše promícháme.
  • 3
    Cedník vyložíme plátěným ubrouskem, nalijeme paschu, zavážeme, zatížíme a necháme do druhého dne stát.
  • 4
    Obsah cedníku vyklopíme na talíř a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.