Ruská polévka

80 min.
Ruská federace

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
219 kcal
Bílkoviny
13 g
Tuky
14 g
Sacharidy
11 g
Vláknina
2 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté maso nakrájíme na kostičky a uvaříme v osolené vodě do poloměkka. Přidáme očištěnou, nakrájenou zeleninu a uvaříme doměkka.
  • 2
    Mouku nasucho opražíme, povaříme ve vývaru z cibule a bobkového listu, vše spojíme a krátce povaříme.
  • 3
    Nakonec do polévky přidáme kousek másla, nasekanou petrželku a na talíři ještě lžíci kyselé smetany.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.