Ruské smažené tvarohové šišky

45 min.
Ukrajina

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
488 kcal
Bílkoviny
19 g
Tuky
31 g
Sacharidy
34 g
Vláknina
55 mg
Cukr
12 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Tvaroh zpracujeme s moukou, vejcem, smetanou, cukrem, polovinou prášku do pečiva a špetkou soli. Dobře rozmícháme, aby se v těstě netvořily hrudky, poté ze směsi vytvoříme několik tenkých válečků, které rozkrájíme na díly, dlouhé asi 8 cm.
  • 2
    Válečky smažíme v oleji do zlatova.
  • 3
    Horké opečené šišky podáváme sypané moučkovým cukrem, polité zakysanou smetanou a rozehřátým máslem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.