Ruské tvarožníky

40 min.
Ruská federace

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
459 kcal
Bílkoviny
18 g
Tuky
24 g
Sacharidy
44 g
Cukr
39 g
Vápník
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Polovinu hladké mouky smícháme s tvarohem, druhou polovinu rozděláme s vejci, cukrem, solí a lžící másla. Obě těsta spojíme a vypracujeme hmotu, kterou necháme asi 30 minut odpočinout.
  • 2
    Z uleželého těsta vytvarujeme váleček, nakrájíme na kolečka, na pánvi v rozehřátém másle osmažíme do růžova.
  • 3
    Tvarožníky podáváme teplé, silně posypané cukrem a polité zakysanou smetanou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.