Ruské vepřové plátky
40 min.
Ingredience
- 500gramůVepřová kýta
- 1lžičkaSůl
- 4lžíceOlej rostlinný
- 30gramůMáslo čerstvé
- 4kusyRajčata
- 150gramůŽampiony čerstvé
- 1šálekVoda pitná
- 2stroužkyČesnek
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
409 kcal
Bílkoviny
26 g
Tuky
32 g
Sacharidy
5 g
Vláknina
1 g
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1Omyté maso nakrájíme na plátky, lehce naklepeme, osolíme a po obou stranách opečeme na rozehřátém oleji.
- 2Očištěné, na plátky nakrájené žampiony osmahneme na části másla. Na zbylém másle opečeme omytá, rozpůlená a osolená rajčata.
- 3Porce masa upravíme na talíře, poklademe žampiony a rajčaty a přelijeme šťávou z masa, do které jsme přidali trochu horké vody a utřený česnek.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.