Ruské vepřové plátky

40 min.
Ruská federace

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
409 kcal
Bílkoviny
26 g
Tuky
32 g
Sacharidy
5 g
Vláknina
1 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté maso nakrájíme na plátky, lehce naklepeme, osolíme a po obou stranách opečeme na rozehřátém oleji.
  • 2
    Očištěné, na plátky nakrájené žampiony osmahneme na části másla. Na zbylém másle opečeme omytá, rozpůlená a osolená rajčata.
  • 3
    Porce masa upravíme na talíře, poklademe žampiony a rajčaty a přelijeme šťávou z masa, do které jsme přidali trochu horké vody a utřený česnek.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.