Ruské zelí s jablky

60 min.
Ruská federace

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
333 kcal
Bílkoviny
9 g
Tuky
12 g
Sacharidy
52 g
Vláknina
10 g
Cukr
22 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěné zelí nakrájíme na nudličky, spaříme horkou vodou a po okapání vsypeme do hrnce. Zalijeme vývarem, osolíme a opepříme. Jablka oloupeme, nakrájíme na dílky a přidáme k zelí spolu s olejem. Vaříme asi 20 minut. Rajče spaříme vroucí vodou, oloupeme, nadrobno nakrájíme a vmícháme do zelí s jablky. Okořeníme kmínem a vaříme ještě 20 minut. Chvíli před koncem vaření pokrm zaprášíme hladkou moukou, povaříme a odstavíme z plotny. Můžeme podávat s vařenými bramborami.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.